کسانی که میتوانند ایمپلنت معمولی را انجام دهند و شرایط آن را دارند برای انجام ایمپلنت دیجیتال نیز کاندیدای مناسبی هستند. در واقع شرایط و مشخصات افراد واجد شرایط ایمپلنت دیجیتال و معمولی یکسان است.
اگر بخواهیم این شرایط و مشخصات را بیان کنیم شامل افرادی میشوند که موارد زیر را داشته باشند:
افرادی که استخوان کافی و سالم برای کاشت و پیوند استخوان دارند گزینه خوبی برای انجام ایمپلنت دیجیتال هستند. البته شرایط انجام پیوند استخوان را دندانپزشکتان مشخص میکند و ممکن است اصلا نیازی به آن نداشته باشید.
افرادی که دهان و لثههای سالمی دارند و از این بایت نیاز به درمان خاصی ندارند نیز برای ایمپلنت دیجیتال مناسب هستند.
مهمترین شرایط مربوط به وضعیت جسمانی شما در زمان جراحی ایمپلنت دیجیتال است. شما اگر مبتلا به دیابت یا سایر بیماریهای خاص هستید باید ابتدا بیماری خود را تحت پزشک متخصص آن به کنترل در بباورید و سپس اقدام به انجام جراحی ایمپلنت دیجیتال کنید.
افرادی که سیگار میکشند برای انجام جراحی ایمپلنت دیجیتال باید چند هفته قبل از جراحی آن را ترک کنند و چند هفته بعد از جراحی نیز نباید سیگار یا هر گونه مواد دخانیاتی را مصرف کنند.
و در پایان کسانی که به بهداشت دهان و دندان خود اهمیت میدهند و میتوانند شرایط بهداشتی دهان و دندان را بعد از جراحی رعایت کنند کاندیدای خوبی برای انجام ایمپلنت دیجیتال هستند.
جراحی ایمپلنت دیجیتال از فناوری کامپیوتری سه بعدی برای بررسی وضعیت استخوان در فک و موقعیت عصب شما استفاده میکند. این فناوری جدید به پزشکان اجازه میدهد تا برای جراحی ایمپلنت شما با ایجاد کوچکترین برشها برنامه ریزی کنند. این گزینه به کاهش درد کمک میکند و روند بهبودی آسانتر است.
آیا عمل جراحی ایمپلنت دندان دیجیتال نسبت به سایر روش های ایمپلنت دندان درد کمتری دارد؟
با عمل جراحی ایمپلنت دندان سنتی، لثه باید تا رسیدن به استخوان به صورت عمودی بریده شود تا بتوان محل کاشت ایمپلنت ها را مشخص کرد. یکی از دلایلی که بیماران تمایل دارند از روش عمل جراحی ایمپلنت دیجیتال استفاده کنند؛ همین است.
در این روش، شکاف با استفاده از عکس های سیتی تی سه بعدی که به منظور بررسی شرایط استخوان و محل قرارگیری رشته های عصبی گرفته می شود؛ به حداقل می رسد اما در روش کاشت ایمپلنت سنتی باید شکاف بزرگی در طول لثه به سمت پایین تا رسیدن به استخوان فک ایجاد شود. سوراخ ایجاد شده که برای کاشت پایه های ایمپلنت در نظر گرفته شده در روش عمل جراحی ایمپلنت دیجیتال آنقدر کوچک است که حتی نیاز به بخیه زدن نیز ندارد.
کاشت ایمپلنت دندان دیجیتال نه تنها زمان ریکاوری را کوتاه می کند؛ بلکه خطر ایجاد تورم را نیز به حداقل رسانده و خونریزی و عفونت را نیز کمتر می کند. معمولاً کل عمل جراحی ایمپلنت دیجیتال برای یک یا دو ایمپلنت دندان حدود ۱۰ تا ۲۰ دقیقه زمان می برد.
در جراحی سنتی ایمپلنت، لثه در تمام طول محل کاشت ایمپلنت بریده می شود. در مقابل طی جراحی ایمپلنت دیجیتال، از عکس های سیتی سه بعدی برای بررسی وضعیت استخوان و موقعیت عصب استفاده شده و سوراخ بسیار کوچکی ایجاد می شود که نیازی به بخیه زدن ندارد.
به جز این، زمان بهبودی شما نه تنها کاهش می یابد، بلکه خطر خونریزی، عفونت و تورم شما نیز کاهش پیدا می کند. برای یک ایمپلنت، تنها حدود 10 تا 20 دقیقه طول می کشد تا قرار داده شود